Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

 • Big Kahuna 0.0

  Experimentați 0% alcool și 100% gust cu Big Kahuna 0.0 și aroma sa incomparabilă de ananas suculent!

  Cu gustul lor tropical, Big Kahuna Gin și Big Kahuna 0.0 evocă o scurtă vacanță pe plajele de vis din Hawaii în paharul de cocktail și long drink.


  Informații produs

  Alc/Vol: 0%

  Sticlă: 700 ml

  Țara de origine: Germania

  Cumpăr Pagină web

 • Portobello Temperance

  Echipa din spatele Portobello Road Gin a făcut o băutură spirtoasă delicioasă cu aceleași substanțe botanice, dar cu o concentrație de 4,2% ABV!

  Este excelent servit cu tonic și o felie de portocală și este perfect dacă doriți să vă bucurați de băuturi gustoase fără prea mult alcool în ele.


  Informații produs

  Alc/Vol: 42%

  Sticlă: 700 ml

  Țara de origine: Anglia

  Cumpăr

 • Ben’s Ginger 500 ml

  Datorită procesului de fabricație delicat și a aromei intense, acest concentrat de înaltă calitate poate fi utilizat în numeroase moduri, de exemplu, la gătit, la copt sau în băuturi calde și reci.

  Întărește-ți corpul în orice anotimp cu Ben’s Organic Ginger Concentrate – natural, bogat în nutrienți, intens și obținut din suc pur de ghimbir. Perfect pentru efectul sănătos al ghimbirului cu suc pur de ghimbir și pentru a face o favoare sistemului tău imunitar. Concentratul de ghimbir Ben’s Ginger Shop nu conține alcool, nu conține gluten, nu conține cofeină și este vegan. Sunteți curioși? Convingeți-vă de concentratul de ghimbir Ben's și încercați un shot de ghimbir cu lămâie!

  Ideal pentru ceai de ghimbir, cocktailuri sau în rețete.

 • Sūpāsawā

  Prelucrat meticulos din apă distilată, cinci tipuri diferite de acid, puțin zahăr și un vârf de cuțit de sare, Sūpāsawā îți face cocktailurile să cânte și să explodeze.

  Găsirea formulei acide ideale poate necesita mulți ani de experiență, teste și sucuri, cu un cost imens în produse perisabile, saci de gunoi plini de deșeuri și, în cele din urmă, o dependență nesigură de calitatea variabilă a produselor proaspete. Ca să nu mai vorbim de amprenta uriașă de carbon cauzată de importul de citrice proaspete din locuri exotice. Sūpāsawā readuce creativitatea în mixologie și le dă posibilitatea mixologilor profesioniști și amatori să dispună de un mix acru premium care este fiabil, stabil, rentabil și de lungă durată.

  COSTURI MAI MICI PENTRU BĂUTURI

  Sūpāsawā, gata de turnare, reduce dramatic costul băuturilor dumneavoastră. Nu trebuie să vă petreceți timpul prețios cu stoarcerea citricelor, și, mai mult decât atât, nu mai trebuie să le cumpărați.

  DURATĂ DE VALABILITATE MAI MARE

  Sūpāsawā poate fi folosit timp de cel puțin un an după deschidere, în timp ce sucul proaspăt stors de lămâie și lime nu se poate păstra mai mult de două zile.

  DURABILITATE

  Sūpāsawā reduce amprenta de carbon prin faptul că elimină necesitatea unei părți din transportul terestru și aerian al citricelor din locații exotice.

  MAI MULT SPAȚIU

  O sticlă de Sūpāsawā ocupă mai puțin spațiu decât echivalentul său în lămâi și lime. Pentru localurile și evenimentele în care se servesc volume mari de cocktailuri, Sūpāsawā este soluția ideală pentru a economisi timp și spațiu.

  STABILITATE

  Aroma sucului de lămâie și de lime poate fi afectată de prea mulți factori volatili, cum ar fi momentul de stoarcere a sucului sau gradul de coacere a fructului. Sūpāsawā are întotdeauna același gust, oriunde și oricând.

0

0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii