Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Sūpāsawā

Categorii: 0% Alcohol

Prelucrat meticulos din apă distilată, cinci tipuri diferite de acid, puțin zahăr și un vârf de cuțit de sare, Sūpāsawā îți face cocktailurile să cânte și să explodeze.

Găsirea formulei acide ideale poate necesita mulți ani de experiență, teste și sucuri, cu un cost imens în produse perisabile, saci de gunoi plini de deșeuri și, în cele din urmă, o dependență nesigură de calitatea variabilă a produselor proaspete. Ca să nu mai vorbim de amprenta uriașă de carbon cauzată de importul de citrice proaspete din locuri exotice. Sūpāsawā readuce creativitatea în mixologie și le dă posibilitatea mixologilor profesioniști și amatori să dispună de un mix acru premium care este fiabil, stabil, rentabil și de lungă durată.

COSTURI MAI MICI PENTRU BĂUTURI

Sūpāsawā, gata de turnare, reduce dramatic costul băuturilor dumneavoastră. Nu trebuie să vă petreceți timpul prețios cu stoarcerea citricelor, și, mai mult decât atât, nu mai trebuie să le cumpărați.

DURATĂ DE VALABILITATE MAI MARE

Sūpāsawā poate fi folosit timp de cel puțin un an după deschidere, în timp ce sucul proaspăt stors de lămâie și lime nu se poate păstra mai mult de două zile.

DURABILITATE

Sūpāsawā reduce amprenta de carbon prin faptul că elimină necesitatea unei părți din transportul terestru și aerian al citricelor din locații exotice.

MAI MULT SPAȚIU

O sticlă de Sūpāsawā ocupă mai puțin spațiu decât echivalentul său în lămâi și lime. Pentru localurile și evenimentele în care se servesc volume mari de cocktailuri, Sūpāsawā este soluția ideală pentru a economisi timp și spațiu.

STABILITATE

Aroma sucului de lămâie și de lime poate fi afectată de prea mulți factori volatili, cum ar fi momentul de stoarcere a sucului sau gradul de coacere a fructului. Sūpāsawā are întotdeauna același gust, oriunde și oricând.
Cumpără

Prelucrat meticulos din apă distilată, cinci tipuri diferite de acid, puțin zahăr și un vârf de cuțit de sare, Sūpāsawā îți face cocktailurile să cânte și să explodeze. Găsirea formulei acide ideale poate necesita mulți ani de experiență, teste și sucuri, cu un cost imens în produse perisabile, saci de gunoi plini de deșeuri și, în cele din urmă, o dependență nesigură de calitatea variabilă a produselor proaspete. Ca să nu mai vorbim de amprenta uriașă de carbon cauzată de importul de citrice proaspete din locuri exotice. Sūpāsawā readuce creativitatea în mixologie și le dă posibilitatea mixologilor profesioniști și amatori să dispună de un mix acru premium care este fiabil, stabil, rentabil și de lungă durată. COSTURI MAI MICI PENTRU BĂUTURI Sūpāsawā, gata de turnare, reduce dramatic costul băuturilor dumneavoastră. Nu trebuie să vă petreceți timpul prețios cu stoarcerea citricelor, și, mai mult decât atât, nu mai trebuie să le cumpărați. DURATĂ DE VALABILITATE MAI MARE Sūpāsawā poate fi folosit timp de cel puțin un an după deschidere, în timp ce sucul proaspăt stors de lămâie și lime nu se poate păstra mai mult de două zile. DURABILITATE Sūpāsawā reduce amprenta de carbon prin faptul că elimină necesitatea unei părți din transportul terestru și aerian al citricelor din locații exotice. MAI MULT SPAȚIU O sticlă de Sūpāsawā ocupă mai puțin spațiu decât echivalentul său în lămâi și lime. Pentru localurile și evenimentele în care se servesc volume mari de cocktailuri, Sūpāsawā este soluția ideală pentru a economisi timp și spațiu. STABILITATE Aroma sucului de lămâie și de lime poate fi afectată de prea mulți factori volatili, cum ar fi momentul de stoarcere a sucului sau gradul de coacere a fructului. Sūpāsawā are întotdeauna același gust, oriunde și oricând.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii