Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Angostura Tamboo

Categorii: Rom

Angostura Tamboo fuzionează în mod unic romul și bitterul Angostura, făcând cel mai bun rom din Trinidad și Tobago infuzat cu aproape două secole de excelență în materie de amestec botanic. Tamboo este toba de bambus care a făcut carnavalul să se audă pe străzile din Trinidad&Tobago încă din 1884.

Elaborat cu măiestrie de către venerabila echipă de amestec de la Angostura cu arome de scorțișoară, cuișoare și cardamom. Îndulcit în mod natural cu melasă. Perfect pentru mixing, creat pentru a fi neted, echilibrat, bogat și versatil.


Informații produs

Alc/Vol: 40%

Sticlă: 700 ml

Țara de origine: Trinidad și Tobago

[instagram]

[shop] [mediakit]
Cumpără
Angostura Tamboo fuzionează în mod unic romul și bitterul Angostura, făcând cel mai bun rom din Trinidad și Tobago infuzat cu aproape două secole de excelență în materie de amestec botanic. Tamboo este toba de bambus care a făcut carnavalul să se audă pe străzile din Trinidad&Tobago încă din 1884. Elaborat cu măiestrie de către venerabila echipă de amestec de la Angostura cu arome de scorțișoară, cuișoare și cardamom. Îndulcit în mod natural cu melasă. Perfect pentru mixing, creat pentru a fi neted, echilibrat, bogat și versatil. Informații produs Alc/Vol: 40% Sticlă: 700 ml Țara de origine: Trinidad și Tobago [instagram] [shop] [mediakit]
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii