Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Brewie

Take
homebrewing
to a new
level

Image 42

Image 11
CE ESTE BREWIE?

Brewie este primul dispozitiv din lume de producere a berii, complet automatizat. Este singura mașină de pe piață care se ocupă de fiecare etapă a procesului de fabricare a berii și urmează exact modelul tradițional de preparare a berii.


  • PRODUCE orice tip de bere
  • Calitatea berii ARTIZANALE
  • 20 LITRI de bere

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

1. PUNEŢI SACII CU CEREALE ÎN BREWIE. Odată ce ați primit Brewie Pads, puneți malțul și hameiul în mașină. Cantitatea de apă poate fi măsurată atât automat, cât și manual.

2. AŞTEPTAŢI FERMENTAŢIA După 5-6 ore, berea este pregătită pentru fermentație, după ce a fost adăugată drojdia. Brewie este compatibil cu toate soluțiile de fermentație existente pe piaţă, astfel încât puteți să o alegeţi pe cea care vă convine cel mai mult. Fermentația durează de obicei până la 7-21 de zile, în funcție de rețetă.

SETAȚI TOȚI PARAMETRII

Cu Brewie+ puteți să vă creați propriile dumneavostră rețete, astfel încât să puteți crea o bere unică, adaptată gustului dumneavoastră individual.
Pe lângă gospodării, maşinăria Brewie+ poate fi folosită atât în baruri, pentru cei care îşi doresc să creeze o bere unică, cât şi în fabricile mic, pentru a produce loturi de test.

MARE VARIETATE

Oferim o gamă largă de pachete de cereale "gata pregătite pentru preparare", numite "Brewie Pads". Aceşti saci includ toate ingredientele necesare pentru lotul dvs.

URMĂRIRE UȘOARĂ A DATELOR

Aplicația pentru smartphone și interfața web vă asigură că știți mereu ce se întâmplă cu lotul dvs. Puteți vedea loturile anterioare, puteți modifica rețetele, puteți primi și notificări atunci când trebuie agăugat hameiul uscat, când berea trebuie îmbuteliată sau este gata să fie degustată.

Image 15
STARTER KIT BREWIE

Tot ce are nevoie un nou proprietar Brewie - vase și butoaie pentru fermentație, accesorii pentru curățare și un Brewie Pad.

Acest pachet include accesorii pentru fabricarea berii de către cei aflaţi la început de drum. Acestea sunt necesare pentru: fermentare, maturare, depozitare și degustare,

Include: rezervor de fermentație 1 x 30 litri; 4 butoaie pentru petreceri; 1 × Brewie Pad; 1 × 100g Chemipro Oxi; 1 x perie pentru curățarea aparatului Brewie

CONTROL ABSOLUT

Dacă sunteți un fabricant de bere veteran, sau lucrați în industrie, trebuie să știți cât timp și energie este nevoie pentru a seta totul așa cum ați planificat. Cu Brewie+ puteți economisi timp, bani și spațiu. Brewie+ vă oferă controlul complet și predictibilitatea preparatului dumneavoastră, ceea ce îl face perfect pentru loturile pilot și pentru a experimenta noi rețete. Reproductibilitatea nu mai este o problemă.

FOLOSIŢI PROPRIILE INGREDIENTE

Noi vă oferim oportunităţi nelimitate în ceea ce priveşte multitudinea de ingrediente, dar le puteţi folosi şi pe ale dumneavoastră. Cu Brewie+ puteţi adăuga hamei şi diferite condimente într-una dintre cele patru stadii diferite.

Image 42
BREWIE PADS
Toate elementele naturale asigură o bere artizanală delicioasă și sănătoasă.

Alegeți berea preferată direct din baza noastră de date cu rețete și vom livra un pachet gata preparat, numit Brewie Pad, care conține toate ingredientele de care aveți nevoie pentru propria dumneavostră bere gustoasă, inclusiv hamei, malt, drojdie. Totul este natural și de cea mai bună calitate.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii