Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

 • Angostura Cocoa Bitters

  Cea mai bună cacao Trinitario recoltată local și cei 200 de ani de experiență fără egal ai bittersului ANGOSTURA®️ s-au reunit pentru a oferi lumii cea mai nouă aromă decadentă și indulgentă a mărcii – bitterul de cacao.

  Se combină perfect cu o gamă largă de băuturi spirtoase,cum ar fi vermut whisky, rom, coniac și tequila. E exact ceea ce trebuie în clasicul Espresso Martini. Aduce complexitatea ideală a gustului în deserturi și mâncăruri sărate fine.


  Informații produs

  Bitters

  Alc/Vol: 48%

  Sticlă: 100 ml

  Țara de origine: Trinidad & Tobago

  Cumpăr Pagină web Broșură cocktailuri Media kit

 • Angostura Orange Bitters

  Un bitter exotic foarte versatil, perfect în combinație cu vodcă, gin sau whisky și adaugă un gust inconfundabil în cocktailurile cu rom. Chefi bucătari de renume au descoperit că funcționează foarte bine în sosurile sărate, întregește preparatele cu fructe de mare și se îmbină armonios cu ciocolata. Complexitatea și nuanțele sale ademenitoare situează, acest Orange Bitters printre preferințele rafinate ale degustătorilor. Originalul gin martini clasic din anii 1930 este exemplul perfect care "cere" Angostura Orange Bitters pentru a ieși desăvârșit.


  Informații produs

  Bitters

  Alc/Vol: 28%

  Sticlă: 100 ml

  Țara de origine: Trinidad & Tobago

  Cumpăr

  Pagină web Broșură cocktailuri Media kit

 • Angostura Aromatic Bitters

  Un cocktailbar fără Angostura este ca o bucătărie fără sare și piper. Realizat cu aceeași rețetă secretăoriginală din 1824, celebrul bitter aromat Angostura este ingredientul chintesențial și definitiv pentru cocktailurile clasice și contemporane. Este utilizat, de asemenea, și în gastronomie, evidenţiind şi armonizând gusturile preparatelor culinare şi conferind o aromă specifică băuturilor şi deserturilor.

  În compoziţia bitterului intră note aromate, ușor eterice de ierburi și condimente exotice (cuișoare, portocale amare, scorțișoară, cardamom, rădăcină de gențiană, scoarță de porumb). Sticla este uşor de recunoscut datorită etichetei supradimensionate. Se spune că un cocktail precum Martini sau Manhattan nu poate fi complet fără nota de bitter!


   

  Informații produs

  Bitters

  Alc/Vol: 44,7%

  Sticlă: 200 ml

  Țara de origine: Trinidad & Tobago

  Cumpăr

  Pagină web Broșură cocktailuri Media kit

   

0

0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii