Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Înapoi

And the winner is... Marv Cunningham!

Evenimente - 2020-03-06

Marv Cunningham, din Bahamas, câștigă Angostura® Global Cocktail Challenge în Trinidad și Tobago.

Marv Cunningham a fost încoronat campion al barmanilor din întreaga lume la Angostura® Global Cocktail Challenge (AGCC), ediția a 10-a. Reprezentând Caraibe, el a învins împotriva a opt superbarmani finaliști la competiție și a primit și un premiu special pentru cel mai bun Cocktail de Rum, intitulat „Mas-Curried”. Cunningham a primit un premiu în bani în valoare de 10.000 de dolari SUA și un contract de doi ani, în calitate de Angostura® Global Brand Ambassador.

Marv Cunningham de la Aura Nightclub Atlantis Group din Bahamas este bartender de peste 20 de ani și a câștigat deja de două ori premiul “Taste of the Caribbean - Best Caribbean Bartender”.

Cocktailul câștigător „Mas-Curried” de Cunningham surprinde una dintre cele mai specifice arome pentru Trinidad & Tobado: curry! O combină cu conopidă și scoate în evidență o paradă fabuloasă de arome pe profilul excepionalului rom Angostura® de 7 ani.

Comentând premierea, Marv Cunningham, campionul Angostura® Global Cocktail Challenge 2020, a declarat: „Sunt recunoscător pentru șansa pe care mi-a oferit-o Angostura Global Cocktail Challenge. […] Sunt onorat și încântat să călătoresc în lume cu Angostura și să împărtășesc conceptele de cocktailuri culinare din Caraibe și aromele acestor insule magnifice. Poziția de Global Brand Ambassador este jobul meu de vis.”

Pentru mai multe informații vizitați www.AngosturaGlobalCocktailChallenge.com.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii