Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Jodhpur Reserve

Categorii: Produse Gin

Distilat din alcool de cereale și o selecție atentă de 13 plante medicinale. Învechit timp de doi ani în butoaie de stejar alb american care au conținut cândva brandy și macerat cu vanilie și cacao prăjită.

Rezultatul final este un gin perfect și unic, care combină arta distilării cu răbdarea procesului de învechire. Un distilat de o mare complexitate aromatică, cu note de vanilie, fructe uscate și lemn.

 

Aromă

Foarte fin și onctuos în gură. Are o ușoară notă de caramel și o notă foarte delicată de lemn și vanilie, completată de notele prăjite specifice învechirii.


Informații produs

Gin

Concentrație alcool: 43%

Sticlă: 500 ml

Țara de origine: Marea Britanie

[shop] [cocktail] [mediakit]
Cumpără
Distilat din alcool de cereale și o selecție atentă de 13 plante medicinale. Învechit timp de doi ani în butoaie de stejar alb american care au conținut cândva brandy și macerat cu vanilie și cacao prăjită. Rezultatul final este un gin perfect și unic, care combină arta distilării cu răbdarea procesului de învechire. Un distilat de o mare complexitate aromatică, cu note de vanilie, fructe uscate și lemn.   Aromă Foarte fin și onctuos în gură. Are o ușoară notă de caramel și o notă foarte delicată de lemn și vanilie, completată de notele prăjite specifice învechirii. Informații produs Gin Concentrație alcool: 43% Sticlă: 500 ml Țara de origine: Marea Britanie [shop] [cocktail] [mediakit]
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii