Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Marama Spiced Rum

Categorii: Produse Rom

Un rom ușor, plăcut și aromat, combinație perfectă de rom maturat cu extracte de fructe și plante exotice din Fiji.

Alcoolul folosit în procesul de producție provine din fermentarea trestiei de zahăr cultivat chiar în Fiji. După cum indică tipologia sa, romul este distilat într-un sistem de coloane de distilare continuă, ceea ce duce la un produs complex cu mai multe straturi de aromă. Distilatele sunt amestecate apoi cu apă de înaltă calitate din substraturile vulcanice ale căror izvoare au o rată anuală mare de reînnoire din cauza precipitațiilor abundente ale insulei. În urma procesului de maturare în butoaie de stejar american, romul Marama se realizează prin amestecarea proporțiilor potrivite de diferite sortimente care au îmbătrânit între 3 și 5 ani, pentru a atinge profilul organoleptic dorit. În timpul procesului de producție, se adaugă de asemenea extracte din plante și fructe exotice care sunt caracteristice și native ale insulei Fiji, pentru a da romului notele sale unice de condimente, vanilie și citrice. Excelent în cocktailuri, superb dacă e servit ca atare, cu gheață.

Legenda sirenei din Fiji, care se regăsește pe etichetă, datează din anul 1842, când foarte multe vapoare explorau Oceanul Pacific, descoperind mistere și locuri uimitoare. În fiecare săptămână, locuitorii confuzi ai Fiji erau vizitați de exploratori aroganți, despotici și oameni de știință, care s-a întâmplat să-i maltrateze și să-i forțeze să lucreze în folosul expedițiilor lor. Disperarea popoarelor indigene de a reînvia pacea căreia intrușii i-au pus capăt a dus la un boom al cultului Fiji Mermaid. Chiar și călătorii care soseau în Fiji au început să se intereseze de ființa misterioasă pe care poporul din Fiji o adora: o sirenă frumoasă, cu o voce cristalină, care vrăjea pe oricine îndrăznea să se uite în ochii ei. Unul dintre exploratori, dr. J. Griffin, a fost atât de intrigat de figura sirenei și a credinței Fijiene că sirena era o ființă reală încât s-a decis să o caute. Când era deja aproape să-și piardă speranța că o va găsi vreodată, dintr-o dată, pe o plajă liniștită, auzi un cântec emoționant care se intensifica pe măsură ce se apropia de el. Călătorul a zărit Sirena din Insulele Fiji - mai frumoasă decât și-ar fi putut imagina vreodată – doar pentru o secundă: privirea lor s-a întâlnit chiar înainte ca ea să se sperie și să se scufunde instant în valurile mării. A fost o secundă, o privire pe care dr. J. Griffin nu a uitat-o niciodată: legenda spune că el a rămas pe plajă pentru totdeauna, așteptând sirena.

Informații produs

Rom

Alc/Vol: 40%

Sticlă: 700 ml

Țara de origine: Republica Insulelor Fiji

[shop]

[mediakit]
Cumpără

Un rom ușor, plăcut și aromat, combinație perfectă de rom maturat cu extracte de fructe și plante exotice din Fiji. Alcoolul folosit în procesul de producție provine din fermentarea trestiei de zahăr cultivat chiar în Fiji. După cum indică tipologia sa, romul este distilat într-un sistem de coloane de distilare continuă, ceea ce duce la un produs complex cu mai multe straturi de aromă. Distilatele sunt amestecate apoi cu apă de înaltă calitate din substraturile vulcanice ale căror izvoare au o rată anuală mare de reînnoire din cauza precipitațiilor abundente ale insulei. În urma procesului de maturare în butoaie de stejar american, romul Marama se realizează prin amestecarea proporțiilor potrivite de diferite sortimente care au îmbătrânit între 3 și 5 ani, pentru a atinge profilul organoleptic dorit. În timpul procesului de producție, se adaugă de asemenea extracte din plante și fructe exotice care sunt caracteristice și native ale insulei Fiji, pentru a da romului notele sale unice de condimente, vanilie și citrice. Excelent în cocktailuri, superb dacă e servit ca atare, cu gheață. Legenda sirenei din Fiji, care se regăsește pe etichetă, datează din anul 1842, când foarte multe vapoare explorau Oceanul Pacific, descoperind mistere și locuri uimitoare. În fiecare săptămână, locuitorii confuzi ai Fiji erau vizitați de exploratori aroganți, despotici și oameni de știință, care s-a întâmplat să-i maltrateze și să-i forțeze să lucreze în folosul expedițiilor lor. Disperarea popoarelor indigene de a reînvia pacea căreia intrușii i-au pus capăt a dus la un boom al cultului Fiji Mermaid. Chiar și călătorii care soseau în Fiji au început să se intereseze de ființa misterioasă pe care poporul din Fiji o adora: o sirenă frumoasă, cu o voce cristalină, care vrăjea pe oricine îndrăznea să se uite în ochii ei. Unul dintre exploratori, dr. J. Griffin, a fost atât de intrigat de figura sirenei și a credinței Fijiene că sirena era o ființă reală încât s-a decis să o caute. Când era deja aproape să-și piardă speranța că o va găsi vreodată, dintr-o dată, pe o plajă liniștită, auzi un cântec emoționant care se intensifica pe măsură ce se apropia de el. Călătorul a zărit Sirena din Insulele Fiji - mai frumoasă decât și-ar fi putut imagina vreodată – doar pentru o secundă: privirea lor s-a întâlnit chiar înainte ca ea să se sperie și să se scufunde instant în valurile mării. A fost o secundă, o privire pe care dr. J. Griffin nu a uitat-o niciodată: legenda spune că el a rămas pe plajă pentru totdeauna, așteptând sirena. Informații produs Rom Alc/Vol: 40% Sticlă: 700 ml Țara de origine: Republica Insulelor Fiji[shop][mediakit]
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Manage Personal Data