Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Marama Spiced Rum

Categorii: Produse Rom

Fabricat folosind trestie de zahăr indoneziană care este distilată într-un sistem de coloane continue, romul indonezian Marama Origins a fost aromatizat cu extracte de plante și fructe originare din zona sa locală – inclusiv vanilie și rădăcină galangal.

După învechire în butoaie de stejar american, romul condimentat are o culoare clară, închisă, chihlimbară și arome de condimente și ghimbir, precum și note de prune, stafide, fructe uscate și rădăcină galangal.

La gust, romul indonezian Marama Origins are o aromă ușor dulce, care combină condimente, citrice și note de ghimbir.


Informații produs

Rom

Alc/Vol: 40%

Sticlă: 700 ml

Țara de origine: Indonesia

[shop] [mediakit] [cocktail]
Cumpără
Fabricat folosind trestie de zahăr indoneziană care este distilată într-un sistem de coloane continue, romul indonezian Marama Origins a fost aromatizat cu extracte de plante și fructe originare din zona sa locală – inclusiv vanilie și rădăcină galangal. După învechire în butoaie de stejar american, romul condimentat are o culoare clară, închisă, chihlimbară și arome de condimente și ghimbir, precum și note de prune, stafide, fructe uscate și rădăcină galangal. La gust, romul indonezian Marama Origins are o aromă ușor dulce, care combină condimente, citrice și note de ghimbir. Informații produs Rom Alc/Vol: 40% Sticlă: 700 ml Țara de origine: Indonesia [shop] [mediakit] [cocktail]
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii