Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Rebels 0.0 Bitter Aperitivo

Categorii: 0% Alcohol

REBELS 0.0% APERITIF ALTERNATIVE (500ml)
with Vermouth Notes & Red Grapes

Descoperă bucuria sărbătorii cu Rebels 0.0% – destinația ta pentru alternative la băuturile fără alcool. Selecția noastră este perfectă pentru cei care doresc să se bucure de toată aroma băuturilor spirtoase clasice fără efectele mahmurelii de a doua zi. Cu Rebels 0.0%, vă puteți experimenta cocktailurile preferate într-o lumină nouă, fără alcool.

GUST: Note amare clasice de pelin de pelin de vierme și coajă de portocală, armonizate de struguri fructați în nas, amar-dulce fără egal în gust, delicat-acrișor cu o ușoară picanterie în final.


Informații produs

Alc/Vol: 0%

Sticlă: 500 ml

Țara de origine: Elveția

[instagram]

[shop] [website]
Cumpără
REBELS 0.0% APERITIF ALTERNATIVE (500ml)with Vermouth Notes & Red Grapes Descoperă bucuria sărbătorii cu Rebels 0.0% – destinația ta pentru alternative la băuturile fără alcool. Selecția noastră este perfectă pentru cei care doresc să se bucure de toată aroma băuturilor spirtoase clasice fără efectele mahmurelii de a doua zi. Cu Rebels 0.0%, vă puteți experimenta cocktailurile preferate într-o lumină nouă, fără alcool. GUST: Note amare clasice de pelin de pelin de vierme și coajă de portocală, armonizate de struguri fructați în nas, amar-dulce fără egal în gust, delicat-acrișor cu o ușoară picanterie în final. Informații produs Alc/Vol: 0% Sticlă: 500 ml Țara de origine: Elveția [instagram] [shop] [website]
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii