Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

 • Scapegrace Single Malt – Anthem

  Scapegrace Single Malt - Anthem. Un whisky artizanal din lumea nouă, fiecare ingredient fiind un ecou al cântecului pământului.

  Latitudine 45 Sud. Longitudine 169 Est.

  Oscilații. Din lacul de dedesubt și ghețarul de deasupra, din câmpiile și pădurile native care înconjoară această coordonată fixă. Oscilații care mișcă pendulul fiecărui ingredient, în fiecare distilare. Frecvența pământului triumfătoare în sincronizare. Amplificând conversația dintre butoaie și whisky-ul din interior.


  Informații produs

  Alc/Vol: 46%

  Sticlă: 700 ml

  Țara de origine: Noua Zeelandă

  Note de gustare: Nuci condimentate, mere de cidru și fân dulce

  Cumpăr

 • Old Pulteney 15 Ani

  Maturat timp de 15 ani, acesta este cel mai echilibrat și fin single malt Old Pulteney. Pe de o parte, este un single malt intens, dar în același timp, este cu adevărat echilibrat. Condimentele se unesc în acest whisky ambru natural bogat în arome intense, dar notele ușoare și revigorante de coastă dezvăluie o altă latură a acestui single malt.


  Informații produse

  Alc/Vol: 46%

  Sticlă: 700 ml

  Țara de origine: Scoția

  Cumpăr

 • Hankey Bannister Original

  Beaumont Hankey și Hugh Bannister s-au asociat în 1757 pentru a furniza băuturi de calitate claselor superioare din Marea Britanie. Hankey însuși era un aristocrat, bine conectat și o figură cunoscută în aceste cercuri sociale. Bannister era liniștit, activ și un excelent om de afaceri, așa că se completau perfect unul pe celălalt. Whisky-ul, amestecat din băuturi spirtoase atent selecționate de la cei mai buni distilatori – Balblair, Knockdhu, Balmenach, Pulteney și Speyburn – a devenit foarte popular în țară. Prințul William al IV-lea, Ducele de Norfolk, Ducele de Queensberry, Winston Churchill și Regele George al V-lea s-au numărat printre fanii săi, acesta din urmă acordând chiar un mandat regal pentru această băutură.

   


  Informații produs

  Alc/Vol: 40%

  Sticlă: 700 ml

  Țara de origine: Anglia

  Cumpăr

 • Hankey Bannister Heritage

  Beaumont Hankey și Hugh Bannister s-au asociat în 1757 pentru a furniza băuturi de calitate pentru clasele superioare ale Marii Britanii. Hankey însuși era un aristocrat, bine conectat și o figură bine cunoscută în aceste cercuri sociale. Bannister era liniștit, activ și un excelent om de afaceri, așa că se completau bine unul pe celălalt. Whisky-ul, amestecat din băuturi spirtoase atent selecționate de la cei mai buni distilatori – Balblair, Knockdhu, Balmenach, Pulteney și Speyburn – a devenit foarte popular în țară. Prințul William al IV-lea, Ducele de Norfolk, Ducele de Queensberry, Winston Churchill și Regele George al V-lea s-au numărat printre fanii săi, acesta din urmă acordând chiar un mandat regal pentru această băutură.

  După ce a descoperit o sticlă rară de Hankey Bannister din anii 1920, maestrul distilator Inver House Stuart Harvey a fost desemnat să recreeze această bucată de istorie a whisky-ului.

  Au fost produse 5.000 de cutii din această reconstituire, folosind Hankey Bannister Original ca punct de plecare. Rețeta a fost apoi completată cu malțuri bujor mai vechi pentru a se potrivi cu profilul de aromă al amestecului din anii 1920 și pentru a crea o perspectivă fascinantă asupra a ceea ce a fost Hankey Bannister acum 90 de ani!


  Informații produs

  Alc/Vol: 46%

  Sticlă: 700 ml

  Țara origine: Anglia

  Cumpăr

 • Hankey Bannister 12 ani

  Beaumont Hankey și Hugh Bannister s-au asociat în 1757 pentru a furniza băuturi de calitate claselor superioare din Marea Britanie. Hankey însuși era un aristocrat, bine conectat și o figură bine cunoscută în aceste cercuri sociale. Bannister era liniștit, activ și un excelent om de afaceri, așa că se completau perfect unul pe celălalt. Whisky-ul, amestecat din băuturi spirtoase atent selecționate de la cei mai buni distilatori – Balblair, Knockdhu, Balmenach, Pulteney și Speyburn – a devenit foarte popular în țară. Prințul William al IV-lea, Ducele de Norfolk, Ducele de Queensberry, Winston Churchill și Regele George al V-lea s-au numărat printre fanii săi, acesta din urmă acordând chiar un mandat regal pentru această băutură.

  Hankey Bannister’s 12 Year Old este învechit exclusiv în butoaie de bourbon. Rezultatul este un whisky cu un corp mediu, cu note de vanilie dulce și o notă de fum.


  Informații produs

  Alc/Vol: 40%

  Sticlă: 700 ml

  Țara de origine: Anglia

  Cumpăr

 • Old Pulteney 12 Ani

  Old Pulteney 12 Ani este o introducere excelentă în universul Old Pulteney. Este un single malt învechit în butoaie de bourbon, rezultând o influență puternică dulceagă. Notele echilibrate de vanilie, ciocolată și sare de mare te vor cuceri de la prima degustare.


  Informații produse

  Alc/Vol: 40%

  Sticlă: 700 ml

  Țara de origine: Scoția

  Cumpăr

 • Whisky Glen Silver’s

  Blended Scotch Whisky importat din Scoția, produs din malț și cereale din Highlands și Speyside, maturat în butoaie de stejar. Culoarea aurie și aroma delicată, plăcută îi conferă subtilitate și eleganță la gust. Se consumă neat, cu gheață sau în cocktailuri.


  Informații produs

  Blended Scotch Whisky

  Alc/Vol: 40%

  Sticlă: 700ml

  Țara de origine: Scoția

  Cumpăr Media kit Pagină web

0

0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii