Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Ben’s Ginger 500 ml

Categorii: 0% Alcohol

Datorită procesului de fabricație delicat și a aromei intense, acest concentrat de înaltă calitate poate fi utilizat în numeroase moduri, de exemplu, la gătit, la copt sau în băuturi calde și reci.

Întărește-ți corpul în orice anotimp cu Ben’s Organic Ginger Concentrate – natural, bogat în nutrienți, intens și obținut din suc pur de ghimbir. Perfect pentru efectul sănătos al ghimbirului cu suc pur de ghimbir și pentru a face o favoare sistemului tău imunitar. Concentratul de ghimbir Ben’s Ginger Shop nu conține alcool, nu conține gluten, nu conține cofeină și este vegan. Ești curioasă? Convingeți-vă de concentratul de ghimbir Ben’s și încercați un shot de ghimbir cu lămâie!

Ideal pentru ceai de ghimbir, cocktailuri sau în rețete.
Cumpără

Datorită procesului de fabricație delicat și a aromei intense, acest concentrat de înaltă calitate poate fi utilizat în numeroase moduri, de exemplu, la gătit, la copt sau în băuturi calde și reci.Întărește-ți corpul în orice anotimp cu Ben’s Organic Ginger Concentrate – natural, bogat în nutrienți, intens și obținut din suc pur de ghimbir. Perfect pentru efectul sănătos al ghimbirului cu suc pur de ghimbir și pentru a face o favoare sistemului tău imunitar. Concentratul de ghimbir Ben’s Ginger Shop nu conține alcool, nu conține gluten, nu conține cofeină și este vegan. Ești curioasă? Convingeți-vă de concentratul de ghimbir Ben’s și încercați un shot de ghimbir cu lămâie!Ideal pentru ceai de ghimbir, cocktailuri sau în rețete.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii