Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Portobello Road No. 171

Categorii: Gin

No. 171 Portobello Road este produs de premiatul bar din Notting Hill, Portobello Star, o adevărată destinație de pelerinaj pentru pasionații de gin și barmani. Ai putea crede că No. 171 este un gin practic fără cusur. Și ai avea dreptate.

Acest London Dry Gin de modă veche este fabricat cu ingrediente tradiționale, dar cu tehnici moderne și cu o dedicare tenace. Un clasic modern de la cei mai buni din domeniu. Experiența de aici nu se referă la ingrediente speciale, ci la calitatea înaltă a ingredientelor cu care sunteți obișnuiți.

Un amestec frumos de mirodenii, ienupăr, o ușoară prospețime de mentă, citrice și un final general mătăsos și uleios.


Informații produs

Alc/Vol: 42%

Sticlă: 700 ml

Țara origine: Anglia

[shop]
Cumpără

No. 171 Portobello Road este produs de premiatul bar din Notting Hill, Portobello Star, o adevărată destinație de pelerinaj pentru pasionații de gin și barmani. Ai putea crede că No. 171 este un gin practic fără cusur. Și ai avea dreptate. Acest London Dry Gin de modă veche este fabricat cu ingrediente tradiționale, dar cu tehnici moderne și cu o dedicare tenace. Un clasic modern de la cei mai buni din domeniu. Experiența de aici nu se referă la ingrediente speciale, ci la calitatea înaltă a ingredientelor cu care sunteți obișnuiți. Un amestec frumos de mirodenii, ienupăr, o ușoară prospețime de mentă, citrice și un final general mătăsos și uleios. Informații produs Alc/Vol: 42% Sticlă: 700 ml Țara origine: Anglia [shop]
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii