Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Tarquin’s Pink Grapefruit & Elderflower

Categorii: Gin

Tarquin’s Cornish Dry Gin este produs pe coasta sălbatică Cornish de către maestrul distilator nonconformist Tarquin Leadbetter, folosind patru alambicuri unice de cupru cu flacără. Tarquin este autodidact în domeniul distilării și este cel mai tânăr câștigător al premiului World’s Best Gin la San Francisco World Spirits Competition. O afacere de familie, independentă, care produce manual, în loturi mici, în mod tradițional. Fiecare sticlă este cerată și ștampilată manual cu dragoste, prezentând note de degustare cu caracter de lot unic pe fiecare sticlă.

Acest gin special este inspirat de frumoasele garduri vii înflorite din Cornwall. Infuzat cu flori de soc parfumate, culese local și cu cel mai suculent grapefruit roz al sezonului. O singură înghițitură din acest gin și vă veți simți pe frumoasa coastă din nordul Cornish.


Informații produs

Alc/Vol: 42%

Sticlă: 700 ml

Țara de origine: Marea Britanie

[instagram]

[shop]
Cumpără

Tarquin’s Cornish Dry Gin este produs pe coasta sălbatică Cornish de către maestrul distilator nonconformist Tarquin Leadbetter, folosind patru alambicuri unice de cupru cu flacără. Tarquin este autodidact în domeniul distilării și este cel mai tânăr câștigător al premiului World’s Best Gin la San Francisco World Spirits Competition. O afacere de familie, independentă, care produce manual, în loturi mici, în mod tradițional. Fiecare sticlă este cerată și ștampilată manual cu dragoste, prezentând note de degustare cu caracter de lot unic pe fiecare sticlă. Acest gin special este inspirat de frumoasele garduri vii înflorite din Cornwall. Infuzat cu flori de soc parfumate, culese local și cu cel mai suculent grapefruit roz al sezonului. O singură înghițitură din acest gin și vă veți simți pe frumoasa coastă din nordul Cornish. Informații produs Alc/Vol: 42% Sticlă: 700 ml Țara de origine: Marea Britanie [instagram] [shop]
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii