Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Tarquin’s Blackberry

Categorii: Gin

Tarquin’s Cornish Dry Gin este produs pe coasta sălbatică Cornish de către maestrul distilator nonconformist Tarquin Leadbetter, folosind patru alambicuri unice de cupru cu flacără. Tarquin este autodidact în domeniul distilării și este cel mai tânăr câștigător al premiului World’s Best Gin la San Francisco World Spirits Competition. O afacere de familie, independentă, care produce manual, în loturi mici, în mod tradițional. Fiecare sticlă este cerată și ștampilată manual cu dragoste, prezentând note de degustare cu caracter de lot unic pe fiecare sticlă.

Un gin creat pentru a sărbători măreția murei britanice. Cornish Gin, emblema lui Tarquin, este distilat mai întâi în loturi mici, apoi, după distilare, ginul este infuzat cu tandrețe cu cele mai grozave fructe de pădure din zonă. Chiar înainte de îmbuteliere, se adaugă un strop de miere locală de flori sălbatice din Cornish pentru a aduce dulceață parfumată și echilibru produsului final.


Informații produs

Alc/Vol: 42%

Sticlă: 700 ml

Țara de origine: Marea Britanie

[instagram]

[shop]
Cumpără
Tarquin’s Cornish Dry Gin este produs pe coasta sălbatică Cornish de către maestrul distilator nonconformist Tarquin Leadbetter, folosind patru alambicuri unice de cupru cu flacără. Tarquin este autodidact în domeniul distilării și este cel mai tânăr câștigător al premiului World’s Best Gin la San Francisco World Spirits Competition. O afacere de familie, independentă, care produce manual, în loturi mici, în mod tradițional. Fiecare sticlă este cerată și ștampilată manual cu dragoste, prezentând note de degustare cu caracter de lot unic pe fiecare sticlă. Un gin creat pentru a sărbători măreția murei britanice. Cornish Gin, emblema lui Tarquin, este distilat mai întâi în loturi mici, apoi, după distilare, ginul este infuzat cu tandrețe cu cele mai grozave fructe de pădure din zonă. Chiar înainte de îmbuteliere, se adaugă un strop de miere locală de flori sălbatice din Cornish pentru a aduce dulceață parfumată și echilibru produsului final. Informații produs Alc/Vol: 42% Sticlă: 700 ml Țara de origine: Marea Britanie [instagram] [shop]
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii