Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Razel’s Peanut Butter

Categorii: Rom

Sweet 50s: romul aromat din Caraibe întâlnește untul de arahide cremos și ușor sărat. Razel’s Peanut Butter Rum combină gustul untului de arahide cremos și ușor sărat cu romul fin din Caraibe.

Miroase a alune proaspăt prăjite, caramel sărat, puțină ciocolată și vanilie. În gură, este uleios și cremos, cu note subtile de caramel, ciocolată neagră și surprinde în mod autentic gustul incomparabil al untului de arahide. Atât de delicioasă, încât veți dori să o ungeți direct pe o pâine cu gem – sau cel puțin să o turnați peste un desert dulce.


Informații produs

Alc/Vol: 38.1%

Sticlă: 500 ml

Țara origine: Germania

[shop]
Cumpără

Sweet 50s: romul aromat din Caraibe întâlnește untul de arahide cremos și ușor sărat. Razel’s Peanut Butter Rum combină gustul untului de arahide cremos și ușor sărat cu romul fin din Caraibe. Miroase a alune proaspăt prăjite, caramel sărat, puțină ciocolată și vanilie. În gură, este uleios și cremos, cu note subtile de caramel, ciocolată neagră și surprinde în mod autentic gustul incomparabil al untului de arahide. Atât de delicioasă, încât veți dori să o ungeți direct pe o pâine cu gem – sau cel puțin să o turnați peste un desert dulce. Informații produs Alc/Vol: 38.1% Sticlă: 500 ml Țara origine: Germania [shop]
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii