Verificare vârstă

Ai vârsta legală pentru a consuma alcool?

Ne pare rău, dar trebuie să ai vârsta legală de a consuma băuturi aloolice ca să accesezi acest site.

Portobello Road Sloe & Blackcurrant

Categorii: Gin

No. 171 Portobello Road este produs de premiatul bar din Notting Hill, Portobello Star, o adevărată destinație de pus pe listă pentru pasionații de gin și pentru toți barmanii. Ai putea crede că No. 171 este un gin practic fără cusur. Și ai avea dreptate.

Portobello Road Sloe & Blackcurrant Gin se bazează pe o versiune intensă din punct de vedere botanic a clasicului lor London Dry Gin, infuzat cu fructe de păducel din Burgundia și amestecat cu lichior de coacăze negre francez, lichior de cireșe italian și un pic de zahăr.


Informații produs

Alc/Vol: 28%

Sticlă: 500 ml

Țara de origine: Anglia

[shop]
Cumpără

No. 171 Portobello Road este produs de premiatul bar din Notting Hill, Portobello Star, o adevărată destinație de pus pe listă pentru pasionații de gin și pentru toți barmanii. Ai putea crede că No. 171 este un gin practic fără cusur. Și ai avea dreptate. Portobello Road Sloe & Blackcurrant Gin se bazează pe o versiune intensă din punct de vedere botanic a clasicului lor London Dry Gin, infuzat cu fructe de păducel din Burgundia și amestecat cu lichior de coacăze negre francez, lichior de cireșe italian și un pic de zahăr. Informații produs Alc/Vol: 28% Sticlă: 500 ml Țara de origine: Anglia [shop]
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii